FreedomHack:
Juridiske Dokumenter

Salgs- og leveringsbetingelser

1. Indledning

  1. Det er vigtigt for mig, Mathias Dahl, manden bag FreedomHack, at skabe klarhed for dig som kunde, når du køber mit kursus.
  2. Det anbefales derfor kraftigt at du læser betingelserne nøje igennem. Hvis du måtte have nogle spørgsmål eller der er nogle indholdspunkter, du ikke er enig i, så kontakt mig på mathias@freedomhack.dk
  3. Du køber kurset af min virksomhed FreedomHack Aps, hvor jeg bl.a. tilbyder kurset.
  4. Kurset er skabt med udgangspunkt i de erfaringer, jeg har tillært mig igennem de sidste mere end 10 år og er udelukkende inspiration til, hvordan du kan styre din egen økonomi og tilegne dig viden til at investere i aktier.
  5. Det er alene dig, der har købt adgang til kurset, der må benytte dig af dette. Du forpligter dig til, at du ikke på nogen måde må dele materiale, skabeloner, hjælperedskaber, eller andet, der er kommet dig til hænde grundet din kursusadgang.

2. Definitioner

Følgende definitioner anvendes i disse salgs- og leveringsbetingelser:

  1. “Kunden” definerer den person, der indgår køb af kursusydelsen med FreedomHack.
  2. “FreedomHack” betyder FreedomHack Aps, CVR: 44605481
  3. “Parterne” betyder Kunden og FreedomHack
  4. "Kursus Ydelsen" er et kursus og fællesskab om investering i aktier som FreedomHack tilbyder Kunden. Kurset består af videomateriale og et eksklusivt medlemskab på en telegram-kanal.
  5. “Betingelserne” betyder disse salgs- og leveringsbetingelser.

3. Anvendelse

  1. Betingelserne finder anvendelse på alle leverancer af Kursusydelsen, som udføres af FreedomHack
  2. Ved køb af Kursusydelsen erklærer Kunden sig enig i disse betingelser.
  3. FreedomHack er berettiget til at ændre Betingelserne med minimum en måneds skriftligt varsel. Herefter vil de korrigerede Betingelser finde anvendelse på alle Kursusydelser, der leveres efter fristens udløb.

4. Levering

  1. FreedomHack opfylder levering af den aftalte Kursusydelse til den tid, der fremgår ved bestilling af Kursusydelsen, forudsat at betaling er sket i henhold til punkt 5.
  2. Såfremt Freedomhack ikke kan opfylde til aftalt tid, oplyser Freedomhack overfor Kunden, hvad årsagen er til forsinket opfyldelse samt hvornår, opfyldelse kan forventes.
  3. Kursusydelsen leveres ved adgang til platformen via www.freedomhack.dk, vh.a. Thrive apprentice, hvorfra Kunden kan tilgå Kursusydelsen. FreedomHack garanterer alene, at Kursusydelsen er tilgængelig via hjemmesiden i 12 måneder fra levering af Kursusydelsen. Herefter er det Kundens eget ansvar og egen risiko såfremt denne ønsker at gemme materialet til senere brug ved fortsat overholdelse af bestemmelserne i punkt 6, at påse at Kursusydelsen lagres elektronisk hos Kunden.
  4. Livesessions og indblik i Mathias’ portefølje opdateringer, garanteres i 12 måneder fra levering af kursusydelsen via Telegram kanalen.

5. Betaling

  1. Prisen på Kursusydelsen er den af FreedomHack anførte pris ved bestilling, medmindre FreedomHack skriftligt har meddelt andet. Prisen er angivet i DKK og er inkl. moms.
  2. Prisen på kursusydelsen kan betales i det fulde beløb ved købet eller opdeles i to rater, hvoraf anden rate betales senest 30 dage efter første rate.
  3. Betalingen i det fulde beløb eller første rate heraf, skal ske forud for levering i henhold til punkt 4.
  4. Betalingen kan foretages via.: kontooverførsel, mobilepay, visa eller mastercard. De to sidstnævnte via betalingsløsningen Stripe på www.freedomhack.dk
  5. Betaling anses for gennemført, når pengene er tilgængelige på den af FreedomHack anførte konto.
  6. Kunden er ikke berettiget til at foretage fradrag, modregning eller modkrav i betaling, medmindre det forud skriftligt er accepteret af FreedomHack

6. Brug af kursusydelsen/-ydelserne

  1. Kursusydelsen er personlig, og det er alene Kunden, som opnår adgang til kurset. Kunden forpligter sig samtidig til ikke på nogen vis at uddele materiale, login oplysninger, eller lignende til personer, som ikke har købt Kursusydelsen. Ved brud på denne bestemmelse har FreedomHack ret til at kræve en konventionalbod på 4.000 kr. pr. uberettiget adgang. FreedomHack har samtidig mulighed for at bortvise Kunden.
  2. Kunden må ikke overdrage eller ændre Kursusydelsens indhold, skabeloner og dokumenter på nogen vis, hverken på internettet eller i anden elektronisk form eller i trykte (papir-)udgaver andet end til deres egen interne proces eller med en forudgående skriftlig tilladelse fra FreedomHack
  3. Kunden opnår alene brugsret til Kursusydelsen i form af:

    - Elektronisk lagring af det oprindelige indhold af Kursusydelsen til eget private brug.
    - Udskrivning af det oprindelige indhold af Kursusydelsen til eget private brug.
    - Anvende/ændre Kursusydelsen skabeloner til eget privat brug.
  4. Ved brud på bestemmelserne i dette punkt 6 har FreedomHack ret til at kræve en konventionalbod på 3.500 kr. pr. forhold. FreedomHack har derudover ret til at kræve erstatning efter almindelige Dansk  (erstatningsretlige)regler. Betaling af konventionalbod bringer ikke misligholdelsen til ophør.

7. Tilfredshedsgaranti

  1. Kunden får refunderet den fulde betaling såfremt denne inden 30 dage fra købsdato skriftligt anmoder om dette ved angivelse af grund for manglende tilfredshed. Heri indgår også den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret.
  2. Gives sådan anmodning ikke inden 30 dage fra købsdato, da bortfalder tilfredshedsgarantien i sin helhed. Således at din anmodning sker inden for de første 30 dage, så kan du efterspørge en refundering.
  3. Såfremt du har benyttet dig af din tilfredshedsgaranti én gang, kan du godt blive en del af kurset igen på et senere tidspunkt. Hvis prisen i mellemtiden er steget, da gælder den nye pris. Såfremt du bliver en del af kurset, efter du har benyttet dig af tilfredshedsgarantien, har du ikke længere nogen former for tilfredshedsgaranti ved køb af Kurset.

8. Reklamation

  1. Såfremt Kunden opdager en fejl ved Kursusydelsen, skal Kunden skriftligt reklamere uden ugrundet ophold. Såfremt Kunden ikke reklamerer uden ugrundet ophold efter at have opdaget en sådan uoverensstemmelse, fortaber Kunden sin ret til at gøre misligholdelsesbeføjelser og/eller erstatning gældende.
  2. Retten til reklamation bortfalder 90 dage efter modtagelse af Kursusydelsen.

9. Erstatning og ansvar

  1. FreedomHack er erstatningsansvarlig efter dansk rets almindelige principper herom, dog med de nedenfor anførte præciseringer og begrænsninger.
  2. Alle investeringseksempler og lignende er udelukkende eksempler og estimater, og kan ikke antages at være realistisk at opnå og der ydes ingen garanti i den forbindelse.
  3. Kursusydelsen udgører ikke finansiel eller økonomisk rådgivning og kan ikke danne grundlag for køb eller salg (eller undladelse heraf) af investeringsbeviser, aktier, optioner eller andet.
  4. FreedomHack yder ingen garanti for fremgang, vækst, afkast, øget udbytte eller lignende som følge af brug af Kursusydelsen, ligesom FreedomHack ikke er ansvarlig for indirekte tab og følgeskader såsom tabt fortjeneste og mistede besparelser.
  5. Freedomhack yder ikke rådgivning om skat og skatteretlige forhold. I kurset vil der blive oplyst information som Mathias selv har fundet frem til er gældende regler. Freedomhack garanterer ikke at disse informationer er rigtige eller opdaterede. Kunden er selv ansvarlig for at søge skattemæssig information og rådgivning hos SKATs egen hjemmeside og/eller en professionel rådgiver.
  6. Freedomhack er ikke ansvarlig for, at Kursusydelsen opfylder lovgivning eller standarder eller kan anvendes til konkrete formål.
  7. Ønsker Kunden at gøre et erstatningskrav gældende mod Freedomhack, skal kravet fremsættes uden ugrundet ophold og under alle omstændigheder senest 30 dage efter, at det eventuelle tab er opstået.

10. Misligholdelse

  1. Kunden kan alene gøre forsinkelse gældende som misligholdelse i overensstemmelse med punkt 4.3.
  2. Såfremt Kunden opdager en mangel ved de leverede ydelser, har FreedomHack fuld afhjælpningsret.
  3. Såfremt en mangel ikke kan afhjælpes, kan Kunden, hvis reklamation sker i overensstemmelse med punkt 6, kræve forholdsmæssigt afslag.

11. Force Majeure

  1. FreedomHack kan ikke holdes ansvarlig for manglende opfyldelse som følge af omstændigheder, der ikke er underlagt FreedomHacks kontrol. Forekomst af sådanne hændelser fritager FreedomHack for ansvar for skader, straf eller andre kontraktsretlige sanktioner. Sådanne hændelser inkluderer, men er ikke begrænset til, strejker, lock-out, boykots, sabotage, arbejdskonflikter, driftsafbrydelser, eksplosion, brand, naturkatastrofer, offentlige restriktioner fra nationale eller udenlandske autoriteter, konfiskation, handelsforbud, valuta restriktioner, manglende transport, veterinære sygdomme, hærværk, terror, miljøforanstaltninger, pandemier, krig og mangelfulde eller forsinkede leverancer fra underleverandører.

12. Immaterielle rettigheder

  1. Ejendomsretten og de immaterielle rettigheder til Kursusydelsen, herunder retten til alle igangværende Kursusydelser herunder ideer, designs, teknikker mv. tilhører ubetinget FreedomHack

13. Lovvalg og værneting

  1. Betingelserne er underlagt dansk ret og fortolkes i overensstemmelse hermed. Tvister af enhver art i henhold til nærværende kontrakt skal afgøres ved Byretten i Århus som første instans.

Privatlivspolitik

Introduktion

Vi vil blot informere dig om, at når du besøger vores hjemmeside, så indsamler vi forskellige oplysninger om dig og din adfærd på siden. Dette bruges til at sikre den fremtidige brugeroplevelse på siden, hvilket blandt andet omhandler hvor mange besøgende, der er. Vi har derfor udarbejdet denne privatlivspolitik, hvor vi konkretiserer, hvilke informationer der indsamles og hvad disses formål er

Cookieinformation

Vores hjemmeside anvender ”cookies”, der er data, der gemmes på din enhed (computer, mobil, tablet mv.) med det formål at genkende din enhed og huske dine indstillinger, samt udføre statistik og målrette indholdet herefter. Det er muligt at slette og blokere for cookies.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i nogen grad kan henføres til dig. Når du besøger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi disse informationer. Det sker eksempelvis, når du tilgår indholdet, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent samt øvrig brug af services eller, hvis du foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på, der eksemplificerer dine interesser. Køb der foretages på vores hjemmeside indsamler og behandler følgende oplysninger:‍

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Adresse

Kontaktformularer og køb af ydelser/forløb

Når du benytter vores kontaktformular eller køber ydelser af os, så lagres disse oplysninger i et IT- system i det omfang du selv giver eksplicit samtykke til samt selv indtaster informationerne om. Det er oplysninger som: Navn, telefonnummer, adresse og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Disse oplysninger bevares for, at vi kan sikre os, at vi lever op til vores aftale.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er aktuelle. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår disse informationer slettes. Oplysningerne opbevares dog maksimalt i en periode på 12 måneder.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der refereres til i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvendes til egne formål. Af underdatabehandlere anvendes (og data de opbevarer):

  • Calendly i forbindelse med booking af online møder (e-mail, navn og telefonnummer)
  • Dinero til opbevaring af oplysninger nødvendigt for fakturering (e-mail, navn, adresse)
  • DRIP.com for at kunne sende nyhedsbreve (e-mail)
  • Stripe i forbindelse med betaling med mastercard, visa og mobilepay.
  • ThriveCart digital indkøbskurv i forbindelse med køb af kurset.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til dette. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du iflg. persondataforordningen en række rettigheder:

  • Du har ret til at blive oplyst om, at vi behandler oplysninger om dig – det er det vi oplyser dig om i denne privatlivspolitik
  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig (indsigtsret)
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig berigtiget (retten til berigtigelse)
  • Du har ret til at få oplysninger om dig slettet (retten til at blive glemt)
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes til markedsføring
  • Du har ret til at flytte dine oplysninger – dvs. at vi skal udlevere de oplysninger vi har om dig i et almindeligt anvendt format (retten til dataportabilitet)

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mathias@freedomhack.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

>